Penger på Dagen | Aktiivikaiuttimet | Kredittkort på Reise | Billigste Strømleverandør 2018 | Beste Tyverialarm 2018 | Forsikringsselskaper | Billigste Mobilabonnement 2018 | Renhold

Stående på taket ser jag himlen och bråddjup.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Den Helande Maria skriver:

    I morse när jag vaknade var jag rädd, av den anledningen att Jag mådde bra… var rädd att du skulle må som igår, nu vill jag bara hoppas på att dagen får fortsätta vara fin, inne i oss och där ute i världen ♥

    Jag älskar dig, i alla tider

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

15 + arton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.