Strax före gråten.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. regnnatt skriver:

  Puffan berömde dig i sin blogg, jag följde spåret hit och vill bara säga "hej, jag läser"… Du skriver ärligtrakt så att det träffar hjärtat. Så fint, så fint. Tack! För ja, ensamheten mitt bland många, den finns. Ju.

 2. puffan78 skriver:

  Åh… om du bara visste hur lika dig jag känner mig idag. Många dagar för den delen… Ensamhet. Sedan har jag dagar då hela stora tjocka familjen är samlad och då kan jag önska mig ensamhet istället. Men jag menar en speciell ensamhet, den där utanförskapskänslan typ… dessutom har jag nyss blivit sviken. Och det gör ont.

  Äsch. Vet inte hur jag ska förklara. Men jag känner så väl igen mig i dina ord. Jag känner mig ensam.

  KRAM till dig, du fina medmänniska! <3

  • WoB skriver:

   Det allra värsta är väl att man ibland kan känna sig ensam även fast man är omgiven av människor. Det är nog inte alla som känner så, jag hoppas att de flesta slipper känna så.

   Kram!!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.