Forbrukslån | Langaton Näppäimistö | Kredittkort med Rabatter | Strømpris Kalkulator 2018 | Billigste Innbruddsalarm 2018 | Personforsikring | Mobilselskaper | Taksering

Stressen och jag.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Maria skriver:

  Jo, ditt hjärta är jag livrädd för om jag ska vara ärlig… Vikten ska vi ju råda bot på och när vikten är okej så kommer ju risken för fel på hjärtat att avta..
  Älskar dig
  My recent post Mina stressmoment…

  • jonascarlzon skriver:

   Ja för det är ju ärligt talat så att det visserligen inte finns mer än enstaka personer, som har haft allvarliga problem med hjärtat så måste ju någon vara först. Men vi har tagit bort en stor del av det som är dåligt i vårt liv, som cigaretter och vi har börjat försöka få ihop en vettig diet, vi promenerar mera och mer saker kommer alltid det lite till som är bra för hälsan. Så, man, vi gör vårt, mitt bästa. Men knäpp är jag ju redan, det har jag papper pp.

 2. Maria skriver:

  Hälsan – vadå, att du har lätt för att bli förkyld?
  Din ekonomi – ska vi se det så, då är ju Min ekonomi värre ;-)
  Impotens – Tjaa… Jag har stått ut hittills så då kan jag fortsätta vänta. Det är Dig jag älskar, inte "dicken"
  Så nej, du förlorar inte mig!

  My recent post Mina stressmoment…

  • jonascarlzon skriver:

   Nja. det har jag ju vant mig vid och jag har ju faktiskt vara varit riktigt sjuk en enda gång sedan vi började "sällskapa" sen har det vara varit små ynkliga snoriga näsor, Jag tänkte mer på vikten och hjärtat och sådant. tack i övrigt för att jag får vara din.

 3. Sophia Odh skriver:

  Drömmarna. Alla dessa drömmar om den tiden när jag missbrukade. Och längtan som finns där när man vaknar och dom nätter man inte kan sova. En längtan som är så stark att jag varje dag tvivlar på att jag klarar det. Trots att jag vet vad det gör och hur det förstör. Rädslan för att det en dag ska vara omöjligt att stå emot. Att hela världen ska rasa med mig, och tankarna på om jag någonsin blir kvitt den längtan det begäret. Det stressar mig.

  • jonascarlzon skriver:

   Precis. Jag kan få panik över att jag inte längre har min napp, ölen. Det blir som en klaustrofobi, att vara instängd i sig själv och inte ha verktygen att slappna av, sova eller bara må bra. Jag har tappat nappen och ingen ny finns att få.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.