Stugliv

Så skönt, så underbart det är att äntligen vara här nere. Jag somnade vid 3 tiden i morse efter att ha suttit uppe och bara kännt efter hur det kändes att vara här nere. Det var helt fantastiskt när himlen började ljusna i horrisonten. Det enda jag saknade var något att äta. Jag har ju ätit på nätterna de sista månaderna men här fanns det inte ens en ostskalk att gnaga på. Men jag somnade i alla fall när jag la huvudet på kudden.


Däremot så drabbades jag av en obehaglig känsla av sorg som jag först inte kunde placera. Sen kom jag på att det var första natten i stugan utan att antingen ha min fru bredvid mig eller väntande hemma. Men när jag väl fattat vad den där malande känslan i bröstet var blev det lite lättare.


I morse kom hon ner och väckte mig, vi tog en kaffe i trädgården och livet var precis så där perfekt som det kan vara ibland. Jag vänjer mig väl vid ensamheten även här nere.


I vilket fall som helst, solen skiner, det är sommarvarmt ute och jag har det så bra jag nu kan ha. Tack gode gud för denna lilla vinda stuga.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: