Svaret på en fråga

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Gullan skriver:

  Åhhh jag känner mig grymt hedrad att betraktas som din vän, det är ömsesidigt kan jag säga!!

  Jag tycker både att du är en bra bloggare och skriver grymt bra, tyvärr är jag inne här och läser på tok för sällan nuförtiden. Håller med Cattis :D

 2. Cattis skriver:

  Dammit!
  Det här var bra! Nåt så jävla bra! Tack för svaret och Ja, jag är din vän, men det vet du "brorsan"!

  Älskar ditt språk och hoppas att du blir publicerad BIG tajm! <3

 3. WoB skriver:

  Yeps, det tycker jag nog att vi är. Även om jag inte vet hur du låter eller pratar och kanske skulle vi faktiskt kunna gå förbi varandra på en gata utan att känna igen varandra. Förresten, brahet, vilket underbart ord. Brahet. Lysande.

  När det gäller om du är som folk är eller inte så är du nog inte det. Du är ett lysande original som jag uppfattat dig och DET är något att vara stolt över.

  Tack för ditt fina beröm!!!!

 4. Junie skriver:

  Åh. Jag är din vän, vi är vänner. Vad fint, tack! Trots allt kommenterar jag inte så mycket längre, men jag finns där ändå och läser och tänker och JAG tycker att du är en väldigt bra bloggare. Jag anser inte att brahet går att mäta genom hur många besökare någon har. Du skulle kunna ha 10.000 besökare om bara rätt 10.000 människor lyckades hitta hit. Brahet är ju subjektivt. Är det inte så att sveriges största blogg heter kissies.se? Men jag läser inte den, däremot läser jag din blogg, för att jag tycker att din blogg är tusen miljoner gånger bättre. Kanske är det bara jag som inte riktigt är som alla andra, eller… jag vet inte. Folk kanske helt enkelt stirrar sig blinda på de redan stora bloggarna och glömmer att det finns nästan oändligt många små som är oändligt mycket trevligare.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.