Forbrukslån på Dagen | Pelinäyttö | Test Kredittkort | Billig Strøm 2018 | Beste Boligalarm | Veteranbilforsikring | Mobilselskaper | Miljø

Tankar i soffan

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. puffan78 skriver:

  Tiden springer verkligen iväg. Jag är 32 men känner mig som 15, vart tog alla dessa år vägen? Jag hänger inte med!

  Och rätt vad det är så kommer man sitta där och vara gammal. Och jag kommer säkerligen vara en bitter kärringjävel, för att livet inte blev som jag ville. För att livet… inte gett mig något.

  Jag är faktiskt livrädd för att åldras. Men som sagt så springer tiden iväg och det finns inget man kan göra för att hejda den. Så snart sitter vi där. Jag borde verkligen – precis som du – försöka att leva livet innan jag dör. Jag vet bara inte hur man gör..?

  Förresten. Jag är redan en bitter kärringjävel, men endast 15 år i skallen.

  KRAM!

  • WoB skriver:

   Fast jag tror inte du är så ung som 15 i skallen. Mycket motgångar från början gör att man blir tämligen klok tror jag. Men inte faen kan man leva livet när man mår kass? Det är faen så mycket lättare att må bra när man funkar i själen. Det vet jag.

   Sen är det nog så att man bara kan leva livet på sitt eget sätt, inte snegla på vad man tror att andra tycker ska vara rätt. Det känns i alla fall för mig som att när jag väl kom på det så blev jag liksom helare. Eller om jag kunde komma på det just för att jag blivit helare. Eller för att jag är mitt i livet och inte längre har tid eller ork eller lust att leva någon annans liv. Faen vet vad som stämmer, kanske allt på en och samma gång.

   Förresten ser jag fram mot ålderdomen. Jag ska alltid vänta med att skita tills de nyss bytt blöja, hänga på larmet och gnälla tills de vill döda mig men inte kan för att de är personal :-)

   kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fjorton − 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.