Forbrukslån Billigst | Puhelinliittymä vertailu | Beste Kredittkort Drivstoff | Strømpriser Sammenligning 2018 | Billigste Husalarm 2018 | Billig Forsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Skifte Sikringsskap

Tankar medan jag maniskt städar.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Maria skriver:

  Knasboll, klart du inte gör något fel! Jag älskar dig, jag känner mig trygg med dig, jag litar på dig, jag VILL och SKA få gifta mig med Dig! Ingen annan, du fyller en stor plats i mitt liv.
  Jag tror helt enkelt att hemma så snurrar alla måsten, tvätt, hundpromenader, tvättvikning, bla bla bla… Det finns inte på sjukhuset.

  Så – Jag älskar DIG
  My recent post Världens bästa Dipp

 2. Anna skriver:

  Nä, den där sista tanken är bara trams. I den situation ni befinner er rent ekonomiskt ovan på det psykiska så förtjänar ni guldmedalj för att ni ens tar er upp ur sängen på dagarna.

  Det är r'ätt logiskt att din flickvän kan somna på sjukhuset och inte hemma om du bara tänker efter lite :)

 3. vardag skriver:

  det gula markerade ska du inte ens fundera kring.
  vad jag har fattat så har maria äntligen fått känna sig trygg och villkorslöst älskad.

  jag har fått slagits mot hundra demoner jag inte visste att de fanns när jag väl fick äran att älska och bli älskad. det där med att helt plötsligt hamna i en inre vånda mellan självhatet vs att det kanske inte är sant någonstans. slåss med det där att må dåligt när jag har hela världens lycka och kärlek i mina händer och likväl inte må bra.

  jag sover ofta mer på ett annat vis när jag är borta, nästan förlamande sömn. hemma är det underbart med likväl någon sorts stress, väggarna som anfaller och påminner om min samhällsoduglighet. att jag inte ens fixar att ha ett perfekt hem när jag är hemma om dagarna, måstena som väntar innanför som utanför dörren. att inte kunna lägga mig ned och vila mitt på dagen med en film utan ett samvete som härjar sönder mig. att jag alltid blir ifrågasatt.
  jag funderar på att hyra en billig stuga i närheten av stan och bara vila. trycka på paus för en stund, kanske komma till ro hemmavid senare. vet inte om det skulle funka :/

  slit inte sönder dig nu när du är ensam hemma. försök att slappna av och lägga lite fokus på dig och de små sakerna. allt momentant av värde.

  ge maria den stora kramen från mig. jag tänker på er båda var dag.

  • jonascarlzon skriver:

   Sant. Det är väl bara jag som fortfarande är osäker på om jag har någon plats i någons liv överhuvudtaget. Men nog övervinner kärleken det mesta har jag märkt. Märkligt egentligen.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.