The sanest days are mad

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. WoB skriver:

    Fast egentigen gör vi nog det samma. För allt handlar om ekvationen tid-pengar. Får man inte ihop densamma så är man körd. Jag jobbade och jobbade och jobbade och jobbade. Jag hade en så kallad "Sussi-säng" på mitt kontor och ändå blev det inte rätt. Så jag fann att det enda jag kunde slå sönder, av det jag gav och trodde mig få, var jobbet, så slutade jag arbeta.

    Jag lovar, det är mer värt att sluta arbeta än att dö.

  2. Pia skriver:

    Det där med pengar…jag kämpar med det tvärt emot som du kämpar med – jag kämpar med att sluta fokusera på arbete och att någon gång få den lön jag tycker jag är värd. Jag arbetar och arbetar hårt och länge varje dag (känner mig alltid missnöjd med den s k "belöning" jag får), och tänker varje dag att "näe, fy fan detta är inte livet – jag borde jobba mindre och köpa mindre och leva istället!"…vi är alla i olika faser i livet…jag behöver verkligen sluta fokusera på pengar (även de pengar jag inte har och säkerligen aldrig kommer att få) och vara med mina barn, familjen, göra det som är KUL…vem vet när allt det här är över? Det är en floskel, men det enda vi har är NU…nåt annat har vi INTE…good luck Jonas ; )

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.