Forbrukslån | Paras Läppäri 2018 | Kredittkort med Rabatter | Strøm | Billigste Innbruddsalarm | Arbeidsledighetsforsikring | Mobilselskaper 2018 | Billige Varmepumper 2018

Tiden läker alla sår. Hoppet som bandage.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Maria skriver:

  Du kan aldrig ana hur glad jag är att vi funnit varandra, du och jag . vi som aldrig någonsin skulle ha en relation, aldrig! Nu sitter vi här, man och fru i 5 månader och många år ska det bli.
  Du har räddat mig, helt ärligt. Det är inget jag säger bara för att det ska låta bra. Innan vi träffades så var det bara svarta tankar och jag tittade ständigt på den stora eken, den med kraftiga grenar, men så kom du.
  Du räddade mig då, du hjälper och stöttar mig idag, i morgon och alltid. Du är underbar!

  • jonascarlzon skriver:

   Vi ger varandra kraft. Det är så den äkta kärleken fungerar. Det är i alla fall så jag ser på saken. Du och jag mot världen.

 2. alexandra skriver:

  Vad jag blir glad av att se dig klätta upp på stegen. Du ska vara stolt över dig själv. Du visar att vill man så kan man. Helt plötsligt ser du 15 år yngre, eller så blir du det brevid din vackra fru ! Sträck på ryggen och sprid din resa så kommer du ge många människor hopp och styrka. Mvh Alexandra

  • jonascarlzon skriver:

   Ja jag är faktiskt väldigt stolt över att jag orkat ta mig igenom allt det som hänt de sista 20 åren, att jag lyckades finna kraften för att börja resa mig upp. Jag har fått oändlig hjälp på vägen, men det stora jobbiga har jag gjort på egen hand. Så ja, jag är stolt. Jo, min fru gör mig yngre, mindre ärrad. Det finns alltid en väg ut ur misär. Det gäller bara att finna den och det är inte alla som klarar det. De sitter fast i sin hopplöshet och klarar inte att vända på saker på egen hand. Vi måste alla göra vårt för att de ska kunna finna kraft igen. Att vända människor som ligger på botten ryggen är att slösa bort liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

16 − 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.