Forbrukslån | Sähkön Hintavertailu | Beste Kredittkort Bensin | Strømpriser | Hyttealarm Pris 2018 | Betalingsforsikring | Beste Mobilabonnement | Ryggsmerter

Tidigare, som om det aldrig skett

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. WoB skriver:

  Jo så klart. Frågan var högst retorisk, (för en något obildade som läser bloggen, jag vet ni är några, ni sänder obildade kommentarer ibland så betyder retorisk: "Retorisk fråga, eller interrogatio är en figur inom retoriken. Talaren ställer en fråga där svaret är givet eller där han själv ger det. Det övertygar mottagaren bättre när han själv måste forma svaret än om han får ett påstående eller en uppmaning. Det är också ett sätt för talaren att svara på frågor som denne tror att åhörarna kommer att ställa utan att behöva vänta på att så sker." där jag nog trodde mig veta svaret. Men återigen, det är en smula otäckt att vara densamma efter 5 år, år när så mycket har hänt.

  Fast, när jag tänker närmare på saken, det är ju fan en tröst att vara just den samma. Grunden jag har att luta mig mot är mig. Vem annars kan man luta mot?

 2. Junie skriver:

  Om du är samma kan jag inte svara på, det vet jag inget om. Men du skrev på samma sätt då som du gör nu :) Kärnan verkar vara samma, sen kan man alltid förändras lite grann, eller rättare sagt man förändras, alltid oavsett.

 3. WoB skriver:

  Jag vet inte om det är oförskämt det du skriver. Är jag samma, det vill säga, ar jag detsamma som då? Eller är mitt språk något som är unikt för mig? Hörru??? :-)

 4. Junie skriver:

  Spännande med tillbakablickar! :) Du lät väldigt mycket som du redan då. Tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fyra × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.