Träffa en ny kärlek

Det finns en hel värld med kvinnor utanför fönstret. Problemet är hur fan man ska hitta dom. Alltså, det är ju inte svårt att finna kvinns, de knatar omkring lite var som helst. Men att träffa rätt. Trodde ju i min enfald att jag redan gjort det men det var bara jag som trodde det. Eftersom hon inte tror det samma och sakta men säkert glider mig ur händerna är det dags att få lite fart på letandet. För ensam vill jag inte vara.


Låter det desperat? Nä, så illa är det inte. Skulle inte få för mig att ta första bästa bara för att ha någon att vakna med. Men nog tittar man sig omkring lite med förundran. Hur i hela fridens namn ska jag hitta någon som kan leva upp till min före detta fru? Blir inte helt lätt misstänker jag, speciellt som jag inte är dagens kap precis med alla mina issues, övervikt och taskiga ekonomi. Jag får leta efter en dum kvinna helt enkelt. Men en sån vill jag ju inte ha. Moder Theresa är ju död annars kunde man ju hoppas på att hon skulle tycka synd om mig :-)


Före detta frun chattar med en miljard karlar på nätet. Själv håller jag mig till ett fåtal, men mest för att det där inte ligger för mig. Jag vill se personen jag talar med. Då är ju det ett problem att jag inte träffar någon öga mot öga eftersom jag går och drar som en gammal dräng i mitt lilla träslott eller hos före detta frun. Chansen att träffa en dam hos före detta frun är nog starkt begränsad tror jag :-.)


Nä, jag får börja någon kurs, eller börja arbeta nån procent eller nått. Har faktiskt träffat mina flesta flickvänner genom arbetet. Jag kan vara vådligt charmig om jag vill. I alla fall innan man lär känna mig :-)


Äh. Jag får bli en gubbe i skogen. Verkar bli så vare sig jag vill eller inte.

Annonser

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Hjulia_ skriver:

  ..
  Jag blev "upphittad" på SprayDate för knappt 6 år sen. :o)

 2. Kajsan* skriver:

  Prova
  någon av dejtingsajterna på nätet, många har ju hittat kärleken via match.com m fl.
  Lycka till

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: