Tränings och tandvärk

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. wob skriver:

  Bettskenor och Hemske Egil.
  Bettskena har jag redan haft en. En dyr historia jag skaffade hos tandläkaren. Fanskapet bet jag sönder på några nätter. Där försvann en tusing och ingen försäkring eller nått sånt fick man på den heller.
  När det gäller Egil. Mannen som alltid liktade cigarett och apelsin om händerna. Fan karln var lika lämpad att arbeta med människor som Hitler var att skriva en roman om empati. Jag kommer ihåg när jag drog ut en tand och sa att det gjorde ont. "det gör det inte alls" svarade karl och fortsatte dra för kung och fosterland. Inte undra på att man är tveksam till tandläkare. Fast min sista tandläkare var en ängel och vacker som en sommardag. Men det var min panikångest som gjorde att jag inte pallade att sitta kvar. Stor i käften är jag men liten på jorden. Liksom. Förövrigt fanns det en tandläkare på Sjöbo som hette T.Andersson. Stod så på tavlan där peronalens namn stod. Tyckte jag var kul. Tandersson. Hihih.

 2. Hjulia_ skriver:

  Minns du…
  tandläkaren på Sjöbo Tandvård som alla ungar avskydde? Jag tror han hette Egil. Iaf var det pga honom jag ådrog mig en sanslös tandläkarskräck!Efter mångaår av tårar, skrik, utskällningar så fick jag äntligen komma till specialisttandvården på Skene Lasarett. Det blev stenkul att gå till tandis – lustgas har den effekten på folk! Efter det kunde jag laga utan bedövning och genomgick 3 år med fast tandställning både uppe å nere…och utan Skene hade det inte funkat. Det är inte lika kul att gå till tandis längre, men jag klarar av att genomföra det trots att mina problem med andning och sväljning förvärras lite av allt som ska in i munnen. Tur man är bredkäftad. :o)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.