Träningsvärk del II

Aj. Jag har träningsvärk. I ljumskarna. Jättemycket träningsvärk. Jag somnade på före detta fruns soffa, så klart, jag lade mig ju ner, och vaknade nu med ljumskarna fulla av värk. Det känns som om någon ondskefull männska vrider om de stackars muskler man nu kan ha i just ljumskarna. Själv hade jag ingen aning om att det satt muskler i ljumskarna överhuvudtaget.


Det hela beror på att jag satte mig i en infernalisk maskin på gymmet och provade den av ren nyfikenhet. Det är före detta frun som rekommenderade den. Dumma dumma hon. Man satt och skulle pressa ihop knäna och det hela fick som en dans så jag ökade motståndet tills det tog emot lite. Dum idé så här i efterhand. Men men. Det går väl över kan jag tro.


Nu har jag druckit en kopp kaffe, för jag fryser som en hund och funderar på att ta knarren ner till stugan. Eller så går jag till den tomma säng som tillhör före detta fruns äldsta dotter. Kan direkt berätta att sängen lockar mer än en mopedtur i natten. Dimman ligger tät som i en Dickensroman och det är snorkallt ute, det kände jag när jag stack ut näsan på balkongen för att röka mig lite närmare döden.


Nä, jag stapplar nog in till den där sängen och drar täcket ovan skallen och försöker sova lite till, trots täningsvärken.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: