Hva er Forbrukslån | Hyvät Kuulokkeet | Visa Kredittkort | Sammenligne Strømpriser | Boligalarm Pris | Beste Forsikringsselskap | Billig Mobilabonnement | Pris på Stillasutleie
Övrigt

Trött

De sista dygnens uppgjagenhet (är det ens ett ord tro?) har ersatts av en enorm trötthet. Vill bara lägga mig i sängen och få lite lugn och ro. Fast det är ju bättre än att vara på gränsen till total galenskap i alla fall :-)

Man får ta det goda med det onda liksom.

Author

Bror J. Carlzon

3 thoughts on “Trött

  1. Jo det är ju sant det hela. Tyvärr.
    Jo ett problem är väl lite att jag försöker reda ut allt på egen hand och inte söker hjälp. Jag liksom bara väntar på att allt ska ramla ner i knät på mig är jag rädd för. Jag kämpade med mina demoner i 14 år innan jag överhuvdtaget tog tag i dem och det är fortfarande svårt för mig att ta emot hjälp, man vill reda ut det själv så gott det går. Ett problem är ju min legitmation som sjuksköterska som jag har på prov i tre år nu och jag vill inte bekänna färg där så att jag blir av med den. Så är tre års högskolestudier och 5 års urkeserfarenhet som bortblåsta. Mina vänner är jag rädd för att jag "ätit upp" redan med allt mitt gnäll och min förmåga att ramla ner på samma spår hela tiden oavsett vad de säger eller gör. Min före detta fru har nog tröttnat hon med är jag rädd för. Så jag känner mig rätt så ensam i världen trots att jag är omgiven av männiksor som jag kan lita på. En anledning till att jag inte söker hjälp när jag är som mest dekis är att jag är så rädd för att bli inlagd igen. Det var en mardrömsresa förra gången, både själva behandligen och framför allt bemötandet från personalen, man fick ingen information om något överhuvudtaget, den enda gången personalen förutom läkaren pratade med mig var när de skällde ut mig för att jag inte sagt till i tid på morgonen att jag behövde att någon köpte cigg till mig, men det var ju ingen som sagt att man måste säga till redan vid 8 på morgonen om det. Nä, fy, det vill jag inte vara med om igen. Eftersom jag själv jobbar i vården så kan jag för mitt liv inte förstå varför en del av dem jobbade på den avdelningen eftersom de så uppenbart föraktade sina patienter.

  2. Någon ?
    Läser din blogg och blir illa berörd av att du inte får någon hjälp eller söker någon hjälp. Det är uppenbart att du inte klarar av din situation ensam. Vet soc om att du bor i en sommarstuga? Vet terapeuten om att du försökt ta livet av dig ? Vet din mamma det ? Har du ingen i din omgivning som kan stötta dig och hjälpa dig att styra livet i rätt riktning? Du skriver att något måste hända, att du ska ta tag i ditt liv men hur har du tänkt göra då ? Vad är ditt första steg? Du trampar bara vatten känns det som. Man förstår av din blogg att du har ett intellekt, du vet vad som behöver ändras i ditt liv. Du skriver om en defekt i hjärnan som ställer till det. Se det som en defekt, endast en defekt som går att lära sig att leva med. Men du behöver hjälp. Låt inte den defekten bli hela du, hela din personlighet, du har annat. Mycket annat. Satt på natten och läste vad du skrev på din blogg efter att du svalt dina tabletter. Jag kände en otrolig sorg och panik och hjälplöshet över att inte kunna hjälpa dig. Gjädje över ditt första inlägg på morgonen, du har en uppenbart en uppgift att fylla eftersom det inte lyckades. Undrar bara sorgset varför du inte har någon som kan stötta dig med mer än käcka kommentarer här på bloggen. Känns så löjligt att läsa " den hälsar, kul att du mår bättre mm mm" Mår du så jävla mycket bättre ? Vore kul att läsa om en resa mot ett bättre liv här på dina sidor istället för samma tugg om och om igen. Varför grubbla och älta det du har haft, det du kunde gjort? Gjort är gjort, ödsla inte tid på saker du inte kan förändra. Lägg din energi på saker som går att förändra. Tänk färdigt tankarna över allt du inte gjorde, allt du borde gjort annorlunda mm EN SISTA GÅNG och lägg dem sedan åt sidan. Du kan inte leva i det förflutna. Allt har en mening och jag hoppas att du ska hitta din, din framtid med barnen, fotbollen, katterna. Sök hjälp att förändra ditt sätt att tänka, lägg det förflutna bakom dig, där det bör vara. Jag önskar dig lycka till med lägenhet och allt. Hjälp dig själv, hoppas att någon av dina vänner finns för dig.

  3. Hej du!
    Hoppas du mår bättre idag. Har hälsningar till dig från vår f d DSK-kollega Maggan L. Träffade henne senast igår och hon frågade om jag har någon kontakt med det "gamla" Sjöbogänget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

10 + arton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.