Typiskt

Hrmph! Fasen, nu har det kört ihop sig igen. Jag skulle ju på terapi i dag men givetvis lyckades jag försova mig. Jag hade ju såna myrkrypningar i benen i natt igen så att jag trodde jag skulle bli galen så jag tog mina sömnmediciner för första gången på ett tag och somnade till slut efter mycket om och men. Sen sov jag så gott så gott så.

Så nu sitter jag och har lite lagom ångest för att jag missade terapin. Har ringt och bett om ursäkt till en telefonsvarare men det känns inte ok det heller. Vore bättre att få prata med någon och be om ursäkt “in person” så att säga.

Men men. Ingen idé att gråta över spilld mjölk, gjort är gjort och allt det där. Men det är så typiskt att saker och ting ska köra ihop sig.

Men allt är inte elände. Fick brev från Länstyrelsen idag med beslutet hur länge mitt körkort var återkallat. Det blev 10 månader av det hela vilket betyder att 1/2-08 kan jag köra min lilla bil igen. Så nu ska jag så snart som möjligt skicka in ansökan om körkortstillstånd så att allt är klart när det är dags att köra igen.

Så på det hela taget så är det inte så puckelryggigt idag heller. Det kunde vara värre minsann.

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Dwb skriver:

    hua!
    ush! Själv var med om en RIKTIG panikattack på vårt lilla apotek nyss! huga… skulle behöva en sup… eller nått shite… jag gick dit och kände mig stor och stark men när jag öppnade dörren och gick in så var det som om någon tryckte på en knapp. Jag blev liten som en mus, hjärtat rusade och jag panik-andades och det stack i hela kroppen.. tiden stod still de 15min jag var där inne kändes som en evighet… man duger ju inte till någonting.. :/

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: