Plast och tejp.

Ensamhet tillsammans. En trist dag i ett trist liv.  Utanför fönstren är snön fortfarande härskare. Man kan nästan känna kylan Bara  ogenom att titta ut. Jag vill bara vara ifred tillsammans med någon. Ensamma tillsammans. Veta att någon finns i närheten utan att vara för nära. Men man kan inte få allt man vill ha. … Läs merPlast och tejp.

Lucifers försvarstal. Jag försvarar mig. För, jag kan bara vara mig.

Låt mig förstöra de som redan är trasiga. Som hammarslag på rost. Rött som faller. Blod eller gammalt järn, skit samma. Låt mig… Här i texten finns ett medvetet stavfel, hittar du det är du värdig att läsa. Om du inte finner det så… Gå. Upp i vikt, ner i vikt. Himmel eller helvete. Lucifer … Läs merLucifers försvarstal. Jag försvarar mig. För, jag kan bara vara mig.

Therefore born.

Min hund älskar mig, pinnar, att sova länge på morgonen och återigen mig. Det är helt ok både för henne och för mig. För, vad är problemet egentligen? Med den där lilla grejen med att var och en får älska någon, eller något, eller vad de vill, väljer eller helt enkelt råkar vara födda förprogrammerade … Läs merTherefore born.

Att bli utmanövrerad är inte alltid ett nederlag. Bara livets rättvisa.

Ok. Jag ger mig. Jag månde vara en genial skrivtör, en sprudlande talare, en man som säger många kloka saker väldigt ofta. Jo, jag vet, kanske skryter jag, men fan, i det här med språk, historieberättande och få det jag vill ha sagt är jag fan ett geni.

Men. Andra gör det ännu bättre.

[gmedia id=10]

En fix idé om fotografins makt över människan

Ok.

Jag har fått pippi på att visa er bilder från vårt liv. Men än så länge har jag inte hittat något bra tillägg för det där och det blir kass hur jag än försöker. Jag hade ett som var suveränt, men nu senast har de gjort några uppdateringar och helt plötsligt är jag lost.

Så, jag bytte det mot WordPress egna men ärligt talat, fan vad det sög. Nu har jag installerat ett nytt, får se om det funkar.

Det är en enda röra av bilder just nu. Så, skit i de inläggen, de är bara knas ändå.

livet 009

Snart ska jag nog få kontroll på det med.