Uppe med tuppen

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Junie skriver:

  Hahaha underbart! Chips och Dipp alltså :D Tänkte du på det redan när du bestämde dig för henne? Annars kan jag tänka mig att det ledde till ett gott skratt när du först insåg det? :)

  • WoB skriver:

   Jo jag tänkte på det hela. Chips heter ju så för att jag först tänkte döpa henne till sipp men en mig nära person kunde inte säga det så det blev Chip som blev Chips. Så nästa djur var ju lätt att döpa. Förutom då att katten jag fick redan hette Sir Lancelot. Så där föll det. Sen blev det ju hunden Kita.

   Men denna gången kunde jag bestämma så det blev Dipp hur lätt som helst. Lite Göteborskt sådär :-)

 2. sara skriver:

  Chips o dipp.. Klockrent! Nu behover du bara en liten hamster som heter graddfil.

  • WoB skriver:

   Oh nej. Hamstrar hade jag när jag var barn och ungdom. De dog hela tiden, titt som tätt. Det var knappt att man fått hem en innan den dog. Men hundar och katter och fåglar levde gott i vårt hem.

   Men kanske en katt till? Hmmm, får lura på detta :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.