Utanför tunneln men ändå under tak

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. WoB skriver:

    Ja jag vet faen inte. Det är som ett töcken för mig trots 20 års vana och trogenhet vid hunden som är mig trogen. Men självbedrägeri är som du säger fel. Bara för att det är oproduktivt. Finns ens det ordet?

    Du är klok, så mycket klokare än mig. Jag? Vad tusan säger man? Du som kan.

  2. Junie skriver:

    "Men kanske ska jag lyssna till muntrare musik? Kanske ska jag lyssna till muntrare tankar? Kanske ska jag bleka hunden vit och inte titta på de svarta fläckarna?"

    Jag funderade faktiskt senast i morse på om man skulle bli lyckligare av att blunda för allt det mörka, ignorera det, låtsas som att det inte finns och lura sig själv att allt är bra. Jag tror att det kan funka ibland, men jag tror även att jag inte vill testa. Vilket självbedrägeri. Jag mår hellre dåligt med öppna ögon än bra med slutna ögon. Men det är jag det. I och för sig är ju självdestruktivitet ett sätt att sluta ögonen också… då är det bättre att kämpa. Må dåligt och kämpa och övervinna det dåliga utan att blunda.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.