Vackra kvinnor och trojaner

Bedragare lurar i vassen på det stora blå Internet. Nu lurar man oskydiga användare att klicka på en vacker kvinna så att datorn blir full av virus och elakheter. Som om det skulle vara en ny idé att använda vackra kvinnor för att lura män. För sjutton, vi män har blivit lurade av kvinnor i evigheter. Tänk bara på Mata Hari för tusan.

Vi män vill bli lurade av vackra kvinnor. Det är mycket bättre att bli lurad av en vacker kvinna än av Bosse bildoktorn eller Hassan i tobaksaffären. Då får man i alla fall några sekunders njutning för det hela.

En vacker kvinna kan lätt lura en man att slå huvudet i väggen under en timma eller att gå barfota till Tjottaheiti med en skål med frukt på skallen. Lätt.

Betänk därför, ni damer, vilken underbar makt ni har över oss viljelösa män. Om ni bara är lite smarta så kan ni enkelt få oss att göra allt det där ni vill att vi i dessa moderna dagar skall göra. Ni vet, diska, städa, fälla ner toalocket. Ni kommer nog ingenstans med att kalla oss Talibaner. Om ni tänker till så räcker det kanske med att blondera håret och skaffa flätor. För virusmakarna funkar det ju så varför inte för er?

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: