Vad är skäggväxt bra för?

Så har man varit ute i världen för att köpa cigg och mjölk. Bjöd mig själv på en glass med i solen. SMHI har lovar regn redan i förmiddags men jag ser inte röken av någo sådant, snarare är det varmt och behagligt soligt ute. Ingen är nöjdare än jag kan jag lova.


Det smids lite planer på att grilla till kvällen, men vi får väl se vad det är för väder vid det laget. Det är ju rätt tvära kast den här så kallade sommaren.


Innann dess ska jag fixa till mig lite tror jag. Att raka sig är ju ett misslyckande i sig efterso det omedelbart växer ut igen. Tycker att jag inte för annat än rakar lilla hakorna men likt förbannat är jag jämt och ständigt skäggig som en gammaldags skogshuggare. Knepigt att det ska vara så. Vad är det bra för liksom? Kvinnor klarar sig ju alldeles utmärkt utan skäggväxt i ansiktet så varför skall vi män bli fördömda med detta elände? Ingen rättvisa i livet minsann.


Kiladant med hår i armhålorna? Vad är det bra för? Fryser man extra i just armhålorna eller? Nä, det där är knepigt.


Nå, jag får väl plocka fram rakapparaten och göra något åt det hela. Trimma lite här, raka lite där så vips är man snygg och nästan ren igen.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: