Vaknat. Eller nått.

Oj då. Somnade sent. Vaknade tidigt. Det betyder nog att jag är trött nu. Själv vet jag inte för jag är som helt borta i skallen av en bommulsliknanden känsla. Kan mycket väl vara den där tröttheten. Vaknade av… tja, inte vet jag. Men nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe i vilket fall som helst.


 Det pågår någon form av friidrottsjippo men det där fattar jag ingenting av. Folk studsar över häckar och kastar saker så långt dom kan och jag förstår inte charmen överhuvudtaget. Den berömda Carro säger ditten och datten i tidnigngarna men jag tycker jag blir mest trött av hennes kokainliknande beteende.


Sen finns det nån eller några som heter Kallur med. Vad dom gör har jag inte riktigt listat ut än. Men de springer väl eller nått kan jag tro. Friidrott är sannerligen inte min grej.


 Ute är det svårt att bestämma vädret än. Det kan bli lite hur som helst än så länge. Jag väntar på den obligatoriska skrapningen på dörren som betyder att min honkatt Chips vill komma in efter sina nattliga äventyr. Katthanen Lancie ligger utspridd över bordet och är fullt upptagen med att sova och håra ner.


Nä, jag lägger mig nog ned och läser lite. Kanske somnar jag igen, vem vet. Det spelar liksom inte så stor roll. Mitt schema är det helt upp till mig att skriva idag. Betala räkningar är väl det jobbigaste jag ska göra under dagen och det behöver jag sannerligen inte göra än så det blir som det blir. 

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: