Vårdpersonal utan koll

Pratade på telefon med mina stora barns moder som varit på besök hos min ömma moder på lasarettet.Enligt rapporten så varken äter eller dricker min mor som hon skall. Men det är ju förståeligt. Det jag inte förstår är varför inte personalen uppmärksammat detta. Nu talade S med en uska på avdelningen så vi får hoppas att de skaffar sig lite koll på det hela. Just vätska är ju en grundläggande sak att hålla ordning på som vårdpersonal. Trodde jag i min enfald efter att ha arbetat i vården i 15 år varav 8 som sjuksköterska.


Men om de inte tagit tag i det hela i morgon när jag besöker min ömma moder får jag väl själv prata med dem igen. Fast jag hoppas ju att de som arbetar på avdelningen är duktigare på den sortens vård än vad jag är som arbetetat i äldreomsorgen största delen av min tid i vården.


Som sagt. Jag hoppas det i alla fall.

Annonser

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Hjulia_ skriver:

  Jag är inte….
  … det minsta förvånad tyvärr. Idag har mina klagomål på avdelningen gått vidare till klinikchefen och ska dessutom meddelas personalen på avd, så jag gör väl bäst att hålla mig borta från det våningsplanet ett tag. :o)

 2. Livet är sk&oum skriver:

  Hallå där!
  Det är just för att du jobbat inom äldreomsorgen !!!! som du har koll …på god omvårdnad men jag blir absolut inte förvånad för hur ser vården ut idag?
  Kram från en annan vårdpersonal!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: