Søke om Forbrukslån | Paras Pikavippi 2018 | Kredittkort med Bonus | Bytte Strømleverandør | Brannalarm Pris | Vardia Forsikring Erfaringer | Billigste Mobilabonnement 2018 | Ferieleilighet
Övrigt

Varför ingen cykelväg till Viskafors?

Nu ska det bli intressant att se om min kära Gula faran, mopeden alltså, håller hela vägen till Borås från Viskafors. När jag körde ut eländet i går så bråkade den flera gånger med mig. Lusten att bli stående på vägen mellan de två metropolerna är väl sådär kan jag säga.

Det som retar mig mest är att man inte ordnat en cykelväg mellan Viskafors och Borås innerstad. Helt obegripligt. Istället får man samsas med bilar och annat fanstyg på en 70-väg utan vägren. Swofh säger det när bilarna rullar förbi i en 89-90. Man känner sig som ett nötskal i en storm på havet där man kryssar mellan döda fåglar och hål i vägen.

Sen har jag inte den allra minsta aning om hur lång tid det tar mellan ställena. Jag ska på ett möte klockan 14 så jag får väl ge mig iväg snart kan jag tro. Bättre för tidig än för sen. Men denna gången ska jag kolla lite på klockan när jag åker så att jag vet hur lång tid det tar i till La Stada Borås.

Sen ska jag handla lite med när jag ändå är i stan. Lite småsaker bara. Tillexempel sånt där lukta gott som man häller över kattsanden så att det inte luktar så illa. Hatar den delen av att ha katt, den förbaskade lådan. Den luktar och det kommer sand över hela badrummet och hallen och sedan sprider jag ut sand i hela lägenheten när det fastnar under mina fötter.

Nä, nu får jag nog sätta lite fart. Jag ska tvätta mellan varven med och ikväll är det fotboll på webbradion som gäller.

Author

Bror J. Carlzon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tre × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.