Rimeligste Forbrukslån | Paras Ulkoinen Kovalevy | Bruk av Kredittkort | Strøm | Innbruddsalarm Pris | Arbeidsledighetsforsikring | Billigste Mobilselskaper | Tetthetskontroll

Varför förvänta sig att läkare skulle göra något så enkelt som att lyssna på patienten?

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Den Helande Maria skriver:

  Det är helt sjukt att de gör så, vi får fiffla med mina doser då får du ta av mig eller något? Du ska fan inte gå med ångest. Lyrican fungerar ju bra, så varför i helvete sno den för dig..

  Jävla psykvård!

  Men du vet, vi tar världen med storm!! ♥

  • jonascarlzon skriver:

   Vi tar världen med storm så det här får vi väl bara se som ett litet bakslag :-)

 2. Litentanta skriver:

  Har lite dålig koll på tidigare inlägg men kan dock bara konstatera att välkommen in i "dum"-klubben! Finns massor av antiepileptika, som ju Lamotrigin är i grund o botten, som ger just dumhet, afasi-liknande besvär och allmän tröghet….sånt som följer med lika säkert som amen i kyrkan dessvärre. Den biverkning som oftast är farligast är hudutslag, sjukdomen man kan få heter nåt speciellt, och då brukar en utsättning vara nödvändig, "dumheten" räknas inte som något besvär, eller betydande besvär för oss epileptiker ivf….
  Försök prata med dom igen, om Lyrican har fungerat bra (återigen antiepileptika) så ska den inte sättas ut, vansinnigt idiotiskt! Det här är starka mediciner som man inte alls ska laborera med och jag blir lika förbannad varje gång jag läser om det, önskar att varje neurolog/psykiater som skriver ut dom själv får prova en sväng i det pillerträsket för lite bättre insikt!!
  (kanske har jag skrivit om det här förut, numer har jag så otroligt dåligt minne att jag oftast gör samma saker om och om igen, kommenterar jag väl på en blogg så kan man ge sig tusan på att jag redan före gjort precis samma sak… )

  Förresten, det här med ordglömska, under vissa sorter, har provat 9 olika hittills, så har jag haft stora problem med det och såhär i efterhand är det ett stående skämt faktiskt… Alla ord som inte "fanns" kvar i minnet byttes ut mot stekpanna haha! Försök att föra en vettig diskussion när man alltid drar in just det ordet o_O , ja, sen fanns det ju ett till (som fortf finns kvar.. men numer oftare vid affekt än rent allmänt) Kuken…. Stekpanna o kuken, blir inte så seriösa uttalanden då…

  Ge inte upp, prata med din läkare igen. Fungerar Lyrican så ska den inte väck, inte så mycket svårare än så.

  /Svammeltantan :)

  • jonascarlzon skriver:

   Alla läkemedel som har med hjärnan att göra kan ju ställa till det tusan. Hjärnan är inget allt leka med. Det verkar knepigt det där med Lyrican. De på min mottagning är oerhört emot det. Men, men, vi får väl se vem som blir tokg :-)

   Det är med ord är helt hopplöst. Själv har jag/vi ordet struts som skrattord. Jag pekade på en sådan där orange vägkon som ställs upp vid vägarbeten och sade, titta där, en struts. Eller, jag kommer inte riktigt ihåg hela historen men struts blev det i alla fall.

   Nja, alltså, jag brukar vara rätt skärpt, men som sagt, Lamotrig gör mig korkad. Dessutom, detta eviga elände med minnet. Ibland kommer inte heller jag ihåg var jag gjort. Som exempel hade jag beställt ett nytt SIM-kort då det gamla blivit spärrat. Men jag har ingen som helst aning om jag gjort det.

   Lite otäckt är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

sex − sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.