Vilsna ord hittar hem igen. För en stund.

Skrivkrampen har ett hårt tag om mina händer. Den vägrar ge sig. Jag vet inte vad det egentligen beror på. Men en sak som jag funderat på är kanske att jag nu känner mer och mer att jag måste ta tag i de där böckerna jag vill skriva. Men jag är samtidigt livrädd för att alla ska tycka det är ren skit. Så jag tiger istället.

Eller så är det bara så att jag har det förbannat bra just nu. Den Helande Maria är hemma igen, hon

Därute i skogen, med Dipp och helst Den Helande Maria vilar alla mina sinnen för en stund. Då är jag bara i frid och nyfiken på vad som döljer sig bakom träden lite längre bort.

verkar må bättre, den där sorgsamma, nästan betonggråa färgen i hennes ögon är ersatt med lite lugnare gröna vackra. Men hennes ögon är å andra sidan alltid vackra. Hela hon är vacker, men jag känner att hon verkligen inte vågar tro att det är så. Men det ska vi nog få ordning på hoppas jag. Bara tanken på att hon skulle känna sig vacker, verkligen känna sig det, vore underbar.

Så vi lever i vår symbios. Delar på livet så gott det går så att vi kan ägna åt varandra. Jag pratar, som alltid, pladdrar, medan hon ofta är tyst och lite tillbakadragen men två gånger har jag lyckats locka fram hennes egna ord. Även de är vackra och oerhört kloka. Jösses vad jag älskar den tösen!

Nu ska jag lägga mig för att sova. De senaste månaderna har varit ett jäkla helvete ärligt talat. Att inte kunna sova, att vara vaken i dygn, gör hela livet suddigt och svajigt. Men idag är jag trött på riktigt. Utan piller. Bara hederligt trött.

Det blev några ord trots det första ordet i inlägget. Så, kanske är den där skrivkrampen bara något jag själv har valt, för att kunna ta lagom långa pauser från bloggen. Ibland känns det som att jag måste skriva något för att hålla liv i den.

Men, jag kommer aldrig sluta skriva, inte lägga ner bloggen. Jag har inget val, skriva måste jag, vare sig det är strunt och slöseri med tid eller pekoral. Att läsa eller inte läsa är ju upp tid dig. Under tiden skriver jag.

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Gullan skriver:

  Jag känner att jag skulle vilja skriva nåt blogginlägg i min blogg men jag har inget att skriva om, iaf inget som känns tillräcklgt intressant för att sätta sig och plita ner det i en blogg……är på landet nu och njuter och Tindra tycker det är så underbart att vara här, kan gå lös hela dagarna :D
  My recent post Jag har läst så öronen blör…..

 2. Äntligen hemma hos dig, och ja.. jag mår bättre, är mer stabil. och så ska det fortsätta.
  Du och jag in i framtiden <3
  Jag älskar dig

  • jonascarlzon skriver:

   Du vet, det går upp, det går ner, för både dig och mig och resten av mänskligheten. Så, nu kör vi :-) Älskar dig!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: