You cant’t teach an old dog new tricks.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria skriver:

    Snälla älskade, var är du dum? Du lyckas med så mycket mer än andra, på alla plan… Du lyckades med din högskoleexamen, jag har inte ens lyckats med gymnasiet och du är den enda som lyckas få mig att känna mig trygg, du har fått mig att finna en plats där jag trivs och vill stanna – även om det är petitesser. Så, glöm inte att du klarat en högskoleutbildning. Du är sjuksköterska för tusan!
    My recent post Ångest inför i morgon

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.