Forbrukslån | Nappikuulokkeet | Beste Kredittkort Drivstoff | Strømkalkulator | Verisure Erfaringer | Billig Forsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Pris på Arkitekt
ADHDalkoholångestBipolärfunderingar

You cant’t teach an old dog new tricks.


Jag läser om de rika och berömda.

Det är väl någon form av självplågeri över det hela kan jag tro. Att sitta och läsa rad efter rad om pengar i överflöd och hus som är lika stora som hela kvarteret jag växte upp i. Allt medan jag sitter och lyssnar på Seasic Steve som sjunger Whiskey ballad. Jag är nykter. Trist, grå och fattig. Medicinerad. Inga toppar, inga dalar.

Jag önskar jag kunde säga något annat om mig själv. Men jag är ju rätt så ointressant, rätt meningslös. En liten man som försöker klamra sig fast vid drömmen om att få en hjärna som inte ständigt längtar efter något den för tillfället inte har tillgång till. Kicken från socker eller fett, öl och berusning och en vintetra i kylskåpet. Bara för att ifall att.

Men vad jag än gör så snöar jag in på det totalt. Det spelar ingen roll vad det är, alkohol, mat, socker, tittande på film, gå i skogen, dunka huvudet i väggen. Vad jag än gör så gör jag det för mycket. Det som retar mig mest är att jag för helvete vet om det, ändå fortsätter jag.

Vad är det de säger, definitionen av dumhet är att man gör samma misstag om och om igen och förväntar sig ett annorlunda resultat? Något sånt va? Ok, så jag är dum som en skarpsill. Det tynger mig, gör mig en smula blå. För vem vill vara dum? Inte jag i alla fall, men för varje dag jag lever så förstår jag allt mer att jag är dum. Inte nog med att jag är galen, jag är dum nu med. En alkoholiserad bipolär dum jävla docka. Inget mer.

Äh, jag får skita i det där. Ska jag tänka på allt sådant så blir jag ju tokigare än jag redan är.

You cant’t teach an old dog new tricks.

httpv://youtu.be/5661DlLWV80

You cant't teach an old dog new tricks.You cant't teach an old dog new tricks.You cant't teach an old dog new tricks.You cant't teach an old dog new tricks.

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

One thought on “You cant’t teach an old dog new tricks.

  1. Snälla älskade, var är du dum? Du lyckas med så mycket mer än andra, på alla plan… Du lyckades med din högskoleexamen, jag har inte ens lyckats med gymnasiet och du är den enda som lyckas få mig att känna mig trygg, du har fått mig att finna en plats där jag trivs och vill stanna – även om det är petitesser. Så, glöm inte att du klarat en högskoleutbildning. Du är sjuksköterska för tusan!
    My recent post Ångest inför i morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fyra × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.