1000 inlägg!!!

Mitt tusende inlägg på den här bloggen! Nu borde man ju skriva om något viktigt, något stort. Något som skakar om världen. Fast varför skulle jag göra det när jag lyckats knåpa ihop 999 andra inlägg som inte betyder det allra minsta skvatt? Nä, jag fortsätter med min sedvanliga helt onödiga stil. Blandar lite ångest, alkohol, depression, längtan efter ett annat liv, små betraktelser av den stora världen där på andra sidan skärmen.

Jag kan redan nu utlova minst 999 inlägg till. Inlägg som inte spelar någon som helst roll för någon människa i hela världen förutom mig själv. En ventil för mitt kokande inre.

För den trogne läsaren kan jag utlova mer ångest, mer depression, mer kärlek, mer skratt, mer av allt. Kommer jag någonsin hitta en lägenhet? Kommer pengarna räcka till midsommarfirande? Kommer jag finna kärleken igen? Får jag någonsin sex? Kommer katterna rymma? Hur mycket kaffe kan jag egentligen dricka.

Jojo men. En bubblande sörja av onödigt tyckande, vetande och berättande.

För dig som tycker det låter bedrövligt? Tja. Läs inte då :-)

2 tankar på “1000 inlägg!!!”

  1. Hej!
    Håller med Hjulia! Tror du verkligen att jag skulle kolla in din supersköna blogg så gott som varje dag om jag inte tyckte den är såååååå värd att läsas? INTE!!!!!!!!!!! Och jag är kräsen ska du veta! Mycket kräsen! Så det så!

  2. Det känns..
    tryggt att veta att "Jonas – the true story" fortsätter i samma sköna stil. Jag hoppas att jag o alla andra läsare snart får veta att Jonas skaffat lägenhet, dragit ner på rökningen, lyckas komma undan megapanikattacker… och att hans midsommar blev alldeles, alldeles… underbar! Kram på Dig!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: