2011-12-27

12:01:58


I år ska jag göra det.

Det som jag lovat mig själv att aldrig göra, men, en man kan ju ändra på sig. Så jag ska plita ihop en lista på det bästa och det värsta som hänt under 2011, höjdpunkter och lågmärken.

Jag gör det inte för att jag tror någon bryr sig, jag menar, det här är ju en av världens minsta bloggar. Jag gör det för att jag själv ska förstå allt som hänt. Det är så mycket, så stort, så litet, så vackert och så fult, allt det där som sekunder och veckor skapat.

, , WoBWorld
Image via Wikipedia

Jag har stått i en skogsglänta sommar som vinter. En fredad plats. Stenar och gräs och träd och pinnar för hunden att jaga och bära, stolt som en segerherre. En svans som piskar i glädje. Själv tar jag oftast en cigarett och bara njuter av allt som är stilla. Den slingrande lilla vägen som går fram till gläntan. Skogsslingan som lockar till en kort promenad. 

Månsken och sol. Kompakt mörker som växer till konturer av världen för att sedan ljusna, när ögonen vant sig. I gläntan är allt bra. I skogen där gräset är klippt, som vi kallar platsen.

Allt sådant ska med i min lista.

Men den dröjer lite, är inte färdig, den väntar på att födas  i rätt stund, så att den blir rätt och korrekt och som jag vill ha den.


Men håll utkik.


 

Skogen där gräset är klippt, en oas för själen bara 700 meter bort från vårt hem.

, , WoBWorld

Hits: 0

1 tanke på “”

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: