Kvinnans ord om Jonas

2011-12-30

20:52:22


Experiment.

Jag skrev just att jag överlåter beskrivningen av mig till andra. Så nu är det Den Helande Marias tur att ge hennes bild av mig.

Så följer:

Hallå där!! Då var det Maria här, kanske mer känd som Den Helande Maria, den som vigt sitt liv åt att leva med Jonas.

I mina ögon är Jonas en genuin gentleman, en sån man ser i gamla filmer – ni vet, bär alla kassar, håller upp dörrar, ger spontana komplimanger mest hela dagarna. En som har lätt för att prata, inte bara med mig utan med alla, gamla, barn, sura busschaufförer, stressade småbarnföräldrar.

Det är Jonas. Han som aldrig är tyst, inte ens i sömnen – han pratar ofta, fort och ivrigt.

Han är även mycket kärleksfull, han skänker mig en trygghet som jag inte är van vid, på både gott och ont. Men mest gott. På ont, det handlar nog mest om mig snedvridna självbild, jag ser mig i spegeln med extremt kritiska ögon. Det är där och då Jonas kommer in i bilden genom att lyfta fram vad Han ser.. Och han gör det så pass bra att jag många gånger väljer att tro på honom.

Han är en underbar pappa till sina barn, eller – han jobbar på att bli det och det är fint att se, höra hans fina ord om sina barn, den oändliga kärleken han känner för dom och hur han jobbar för att återfå förtroendet till dem.

Jonas – han är en underbar människa. Omöjligt att inte älska honom.

Han är – det allra finaste som finns! Tillsammans ska vi slå världen med häpnad, vi ska kämpa oss tillbaka till ett gott liv, ett liv utan alkohol och dimman av ångest och osäkerhet.

Hej världen! Här kommer vi!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.