AB Bostäder i Borås suger kraftigt.

Min barndoms gata.

Min mor har väntat i lite mer än ett år på att AB Bostäder i Borås ska reparea spåren av en vattenläcka från en lägenhet någa våningar över hennes lägenhet. Inget händer, precis inget. Så nu vände jag mig till Bovärdens chef för jag är förbannat trött på det här.

Mor har ändå bott i AB Bostäder i 50 år. Hon borde bli bemött med respekt.

Så här såg mailet ut:

”Hej.
För lite mer än ett år sedan var det en stor vattenläcka på **********, där min mor bor i lägenheten *** i markplan. Resultatet blev fuktskador i taket i sovrummet och hallen.

Jag kan tycka att efter ett 13-14 månader borde man ha lagat det som är fuktskadat men det har icke skett trots flera påstötningar hos bovärden. Både jag, mors biståndebedömare, ansvarig sjuksköterska och min moster och min kusin har har haft kontakt med ansvarig bovärd, trots det sker ingenting i frågan. Mor har dessutom begärt en renovering av hall sovrum och kök och även där händer ingenting.

Jag kan tycka, lite raljerande kanhända, att man borde vara medveten om att vatten rinner neråt och eftersom min mors lägenhet ligger längst ner så har även hennes lägenhet påverkats att den rätt så massiva läckan, en läcka där vatten trängde ut på fasaden.

Jag är nu oerhört trött på att inget händer i frågan, bovärdens nonchalans, en bovärd som svarat mors biståndsbedömare att ”vi har inte tid att laga just nu”. Har man inte haft tid under ett helt år?

Önskar svar och åtgärd i frågan snarast.

 


Med vänlig hälsning Jonas Carlzon
mobil: ***********
Http://Wobworld.se”
’Idag säger det att de ska påbörja arbetet och att det ska vara klart senast den 15/6. Ett och ett halvt år efter läckan. Pundhuvuden säger jag bara.
Bråkar de mer så kommer jag ta ut att det ständigt luktar alkohol på bovärdens kontor. Som sagt, jag är förbannat trött på det här.

 

 

Enhanced by Zemanta

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.