Ägget och jag

Mitt huvud är äggformat. Kraftigt äggformat till och med. När jag rakade mig så passade jag på att raka av hakskägget. Misstag! Jag hade glömt hur klotrunt mitt ansikte är. Ett klotrunt ansikte på ett äggformat huvud. Det blir inte så bra. Eftersom jag nu för tiden är tämligen fet så är mitt ansikte rundare än någonsin. Där hakan en gång satt har det bildats en fettfylld påse som inte är till nytta för någon.

För att i viss mån dölja detta har jag haft ett hakskägg av lite skiftande format. Men nu åkte alltså hela rasket eftersom jag bara fick för mig det. Sa jag att det var ett misstag?

Så. Det är väl bara att låta tiden gå an så får det växa ett skägg på min haka igen. Nu tar ju det ett tag så jag får väl utrusta mig med lite tålamod. Tålamod och en påse på skallen.

4 tankar på “Ägget och jag”

 1. Har han?
  Nä, det är ju sant att humor är en fråga om smak. En del tycker si, en del tycker så. Att mitt bortrakande skulle vara vare sig roligt eller tankeväckande kan jag inte påminna mig om att jag någonsin lovat.
  Plattityder är roliga.Skåpmat kan vara gott. Tycker jag. Men det är bara en blogg, inget viktigt. Om den inte roar så är det ju enkelt att sluta läsa den. Skulle alla vara nöjda vore jag mer orolig. Men med tanke på priset så anser jag att den är helt ok. Den roar mig i alla fall. Det är det viktigaste för mig.

 2. Han har rätt
  Jag har också läst din blogg från november till detta inlägg. Har inte upptäckt något av den utannonserade humorn heller och jag är inte intresserad av det kristna kärleksbudskapet. Således finns det människor som det inte är fel på (ety det var ju det som var fallet med den som skrev om det kristna kärleksbudskapet enligt ditt svar) och som inte hittar någon humor in din blogg. Tycker att inläggen mest består av ett sammelsurium av plattityder och gammal skåpmat. Att du har rakat bort ditt skägg är varken roligt eller tankeväckande. Detta kanske låter hårt men jag tycker att ditt svar på den första kommentaren var lite snorkigt. Du kanske borde vara glad att någon tagit sig tid att läsa igenom en stor (nästan alltför stor med tanke på bristen på verkshöjd) samling av dina blogg-inlägg.
  Auf wiedersehen

 3. Vad svarar man på det?
  Tja. Det där med humor är knapigt. Men en sak jag upptäckt är att folk som anser att det kristna kärleksbudkapet är något att skriva/läsa om sällan, mycket sällan, delar min syn på humor. Så, tyvärr. Det är inte fel på bloggen. Det är fel på dig.

 4. Hmmmm
  Måste tyvärr konstatera att den här bloggen inte speciellt rolig. Har läst dina inlägg för December och Januari. Var är all den humor som utlovas? Dessutom är det väldigt lite om det kristna kärleksbudskapet. Det är värt att skriva om.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.