Åka skidor

Jag kan inte åka skidor. Det är visserligen inget större problem så här i juni. Men ändå. Den enda erfarenhet jag har av att åka skidor är att åka miniskidor i backen utanför mitt föräldrahem. Sedan dess, sisådär en 25-30 år har jag aldrig stått på ett par skidor.


De flesta jag känner eller ens hör talas om brukar frekvent åka till fjällen för att åka skidor någon gång under vintern. Inte jag. Jag har inte ens sett ett fjäll i vitögat.


Tänk, 37 år och inte ha åkt skidor. Nu känns det som lite försent för att lära sig. Man vill ju inte göra bort sig mer än nödvändigt, lite stolthet har jag allt kvar. Så därför gör jag det enkelt för mig. Jag undviker fjäll. Skulle ett fjäll av någon outgrundlig anledning dyka upp i min väg skulle jag genast vända om och åka därifrån på studs. Åka bob med barnen i någon liten backe här på Sjöbo kan jag tänka mig men det är det enda.


Men visst lockar det. Det ser så tjusigt ut att dricka öl efter att man har varit i backen hela dagen. Men det är väl det enda jag skulle reda ut på ett bra sätt.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.