Äkta slöseri med tid.

Ordning och reda.

Jag försöker komma i kontakt med den ordningsamma delen av mig. Den som faktiskt gör någon som helst nytta, men just den delen av mig är just nu frånvarande. Jag vill helst bara sitta i soffan och lyssna till musik och göra precis ingenting i övrigt.

Det ligger små bitar av stoppning till en av Dipps leksaker på golvet. Jag borde plocka upp det, men jag sitter istället bara och retar mig på de där bollarna. Det blir inte mycket annat gjort. Jag dricker lite kaffe, blossar på e–ciggen, tänker loja tankar. Om en timma ska jag ta bussen in till stan för att möta upp Den Helande Maria.

Så jag borde verkligen sätta fart. Men det blir inget. Det bara är en sådan där dag, jag är handlingsförlamad och måste tvinga mig till så enkla saker som att kamma mig. Men jag gör det i alla fall, något annat är inte aktuellt. Att falla och slabba till mig tänker jag inte göra.

Annars är det en sådan där period när jag helst vill strunta i allt. Masa omkring i morgonrock eller ligga i soffan och kolla på dokumentärer. Vi har väl alla sådana dagar, det som skiljer är väl vad man vill göra när man gör ingenting.

Nu har jag kammat mig i alla fall. Bereder mig på att gå ut med jycken, det är min tur och förresten finns det ingen annan här som kan göra det.

Du ser, om du har läst ända hit så har tyvärr även du slösat med din tid.

Så vi sätter lite fart nu va?

Träffar: 0