Alimemazin och jag.

2012-05-06

21:28:00


En väldigt kort lång dag.

Tiden jag lever i är då märkligt. Ena stunden är jag hemsökt av svårigheter med att sova. Försöker jag sedan få lite ordning på det hela med en skvätt rogivande så sover jag bort en hel dag. Så hopplöst.

Igår innan jag lade mig så tänkte jag vara lite listig genom att ta en tredjedelsdos av en av de tre doserna Theralen jag kan ta om dagen, bara för att kunna sova ordentligt så att jag kunde göra mesta möjliga av söndagen. Nå, det gick ju sådär. För visst sov jag. Som en stock. Jag vaknade så trött att ögonen rullade i huvudet på mig så jag tänkte passa på att sova en timma till medan Den Helande Maria var ute med jycken och sonen tittade på tv. Så jag lade mig.

När Den Helande Maria väckte mig var jag lika trött. Dessutom, klockan var 19.00. Jag hade sovit bort hela jäkla dagen, helt utan att någon hade kunnat väcka mig. Sonen åkte hem vid 14-tiden och kvinna, hund och katt slutade väl tro på att jag skulle vakna, någonsin någon gång, på eftermiddagen.

Det blir så när jag inte tagit Theralen på ett bra tag. Jag vet ju det. Det var därför jag tog en så liten dos igår. Likt förbannat så blev jag totalt bombad idag. Redan andra dagen jag tar full dos händer mest ingenting. Men nog om det.

Nå, nya friska tag, under dagen har Den Helande Maria genom sin moder löst problemet med att få hem soffan från Myrorna i morgon genom att vi betalar för hemkörning av den. Det kostar alltså nästan 150 spänn mer att betala för att de ska frakta hem soffan än vad själva soffan kostar. Håhåjaja. Men, problemet är löst och som vanligt har jag ingenting med det att göra. Jag sov mig igenom det hela kan man säga.

Nu fattas bara att jag inte kan sova i natt. En liten spiral som är så lagom rolig att leka med i. Fast, skit samma, i morgon är det fotboll som gäller. Årets match på Borås Arena, ElfsborgIFK och då jäklar ska jag skrika ur mig vartenda frustrationsvrål som behövs för att livet ska bli lite lent igen. Bättre födelesdagspresent kunde jag inte fått!

Borås Arena, Borås Sweden
Borås Arena, Borås Sweden (Photo credit: Wikipedia)

Nu ska jag titta på partiledardebatt, ångra mig och sluta titta eftersom jag bara blir snorförbannad. Fasen, jag är redan förbannad.

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.