Allt är inte mitt fel.

Nice Pair
Image by David (MK) via Flickr

Ursäkta mitt folkliga språk, men jag är så in i helvete trött på att få skulden för allt som händer i mitt hus. Därför skrev jag följande brev och satte upp på porten till huset.

“Kära grannar.

Jag har genom de tre år jag bott i min lägenhet fått ett antal klagomål på allt från min livsstil till allt från min skötsel av tvättstugan med tillhörande torkrum, bland annat att jag bland annat fått kritik för att ha glömt tvätt i tvättstugan, där jag ska ha glömt tvätt i tvättstugan, tvätt som visade sig bestå av kjolar och damtrosor vilket jag inte använder då jag för det oftast är singel och dessutom inte tvättar de flickvänners tvätt till att jag av någon anledning blivit inofficiellt blivit utnämnd till trappstädare trots att jag nog tror att det inte endast är jag som bor i trappuppgången.

Jag har även blivit anklagad för att min hund skräpar ned i trappan även under den period när jag inte hade hund. Fått skulden för att min hund skäller här även hunden inte är hemma utan hos mor på Sjöbo. Antingen skäller hon väldigt högt efter som det hörs från Sjöbo eller så är det en annan hund eller fria fantasier från de klagande.

Det inkom även ett klagomål om att min hund utfört sina behov i källaren, fekalier som vidare inspektion visade sig vara resultatet av en katt som utfört det en katt instängd i en källare finner sig vara tvungen att utföra. Men det var definitivt inte en hund som utfört detta. Det finns en viss skillnad på en hunds och en katts mängd.

Det som upprör mig mest i detta är att man vänder sig till värden om detta. Den uppfostran jag fått är att man vänder sig till den man är upprör sig över. Det här känns mest fegt.

Jag biter ingen så kom gärna till mig för att berätta om det som upprör så att vi kan föra en diskussion och jag kan berätta min sida av saken. Eller så vänder jag mig till värden och berättar om de trakasserier jag upplevar jag vara utsatt för. Jag ser snart inget annan råd än att falla till samma nivå som de klagande.

Det enda jag kan tänka mig som är en källa till verkligen upprördhet är att jag ibland spelar kanske lite för hög musik men är då bara tacksam för respons kring detta. Jag lägger mig dessutom 21.00. Jag som är högskoleutbildad med en fil.kand i vårdvetenskap och 10 poäng i psykologi är bara tacksam för en dialog vilket är omöjligt med anonyma klagomål till värden.

 

Med vänlig hälsning

 

Jonas Carlzon Lgh 293″

 

Kanske det gör susen. Jag hoppas det. Kanske kan jag fånga en sådan där dam som finns längre upp på sidan, eller båda två. Inte för att det har med saken att göra, men ändå :-)

 

Mitt hem, min balkong.

 

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

3 tankar på “Allt är inte mitt fel.”

Kommentarer är stängda.