Allt ska vara litet utom penisen

Saker och ting blir bara mindre och mindre. Förr var en dator en enorm svart klump som tog upp ett helt rum, nu kan man enkelt packa ner datorn i en väska och knata omkring lite som man vill. Mobiler ska vi bara inte tala om, låt oss därför prata om dem. Min första mobil, en Bosch, var en enorm tingest som inte slank ner i någon ficka hur man än slet med det. Jag fick bära omkring den i handen. Antennen var närmast meterlång och drogs ut vid eventuella samtal. Fast då var det så förbannat dyrt att ringa på den där klumpen att man drog sig för att slå ens det allra minsta nummer.


Nu för tiden så är mobilerna så små att man lätt glömmer bort att ta ur dem ur byxorna när man slänger dem i tvättkorgen. Priserna har sjunkit så man häpnar och folk ringer varandra härs och tvärs mest hela tiden. Någon antenn ser man inte röken av.


Högtalare var i min ungdom helst stora kolosser som vilade på golvet och sm gav ifrån sig ljuva toner genom enorma membran. Nu har folk minst fyra pyttesmå högtalare plus en lite större som man gömmer undan bakom någon möbel, likt förbaskat så låter det mer än det någonsin gjort.


Det enda som fortfarande skall vara stort är väl penisen. Men vem vet. Kanske skall även de vara små och pyttiga någon gång i framtiden. Då kanske man slipper skämmas på badhuset. Man kan ju alltid hoppas

3 tankar på “Allt ska vara litet utom penisen”

  1. Ska vara stor enl. vem?
    Undrar bara vilka som anser att penisen ska vara stor, ju förutom Porrindustrin då, så ju överlag har helt befängda ideal!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.