angående gubbtjyvar

Här följer en kopia på det brev jag skrev efter dagens bråk med gubb**vetet.

“Hej.

Jag vill gärna, i lugn och ro, få kontakt med den hundägaren vars stackars hund blev uppskrämd av min hund häromkvällen när hon slet sig från sitt halsband, som tyvärr var av dålig kvalitet, och brast, när hunden fick se en katt som hon skulle jaga efter. Min hund är ett år och jag har fortfarande inte fått pli på henne när hon möter andra hundar. Inkallningen fungerar inte heller riktigt än när hon blir för upphetsad, vilket jag erkänner, men vi arbetar på det. Hon har dessutom aldrig visat aggressiva tendenser vid lek med andra hundar. Jag hade dessutom vid tillfället ett dressyrkoppel på henne och inte flexikoppel som påstås. Dessutom ska jag å det snaraste byta ut hennes flexikoppel eftersom spärren tydligen fallerar.

Däremot så låt jag inte hunden springa lös som det påstås utan hon slet sig som sagt. Hon har aldrig visat några aggressiva tendenser tidigare och leker fint med andra hundar i området och var nog mest (bara min tro och åsikt) väldigt nyfiken på er hund. Hon har tyvärr inte lärt sig än att inte hela världen älskar henne.

Jag ber om min allra djupaste ursäkt för det som uppstod och har full respekt för de obehag detta väckte. Ens hund är det käraste man har och givetvis blir man upprörd och skrämd när man uppfattar det som att den blir attackerad av en annan hund

Däremot så blir jag själv väldigt upprörd när jag själv och min hund blir hotade med kroppsligt våld av den man som flög på mig idag 2011-04-23 klockan 09.15. Och dessutom tog tag i mig i tröjan med båda händerna. Jag anser nog att den mannen även han borde gå i koppel. Dessutom hotade han mig med att hans egen hund skulle döda min. Fysiskt våld människor mellan har aldrig lett till något gott och jag betackar mig för sådant uppförande av en vuxen man, som borde veta bättre och inte ha ett språk, som inte passar en vuxen människa och absolut inte det inte otrevliga svammel som det han presterade och som jag då kände mig tvingad att bemöta på samma sätt. Vilket jag djupt ångrar eftersom jag då sänkte mig själv till samma oerhört låga nivå. Man blir lätt i affekt när sådana låga påståenden kastas ut på en.

Jag vore ytterst tacksam för en kontakt för att vidare diskutera den uppkomna situationen häromkvällen och även av eller om det är samma hundägare eller den hundägare vars hund blev på-sprungen av min hund idag. Blev det några skador vill jag gärna ta mitt ansvar och betala för veterinärkostnad om sådan uppstår. Önskar ni poliskontakt är ni i er fulla rätt att göra så, jag kommer då att berätta min del och det kommer göras en undersökning om av min hunds psyke, det är det enda jag kan göra i ett sådant fall.

Med vänlig och djupt känd ångerfull hälsning

Jonas

0707540598″

Det hela känns rätt ok tycker jag. Fakta framkom och gubben fick sin del av sitt uppförande beskrivet. Han hotade även med att anmäla mig till polisen så att de kunde avliva hunden. Tilläggas bör att mannen i fråga borde lära sig att borsta tänderna någon gång och kanske låta påskspriten drickas i lite mindre mängd. Gulögd som om levern har sagt hej och adjö. Det säger jag som ni alla vet har rätt bra erfarenhet av det där.

JÄTTE farlig hund

Träffar: 0