Ångrar mig

Ok, jag får skylla mig själv. Jag har ju gått och muttrat och klagat över den där eviga förlylningen som legat och puttrat i mig och önskat att det skulle bryta ut så att jag blev av med den nån gång. Jomen. Nu har den brytit ut och jag ångra mig. Halsen är dundersvullen och det gör megaont att bara svälja saliv. Att ta mina mediciner som jag ska svälja hela är en evig pina. Skallen dunkar och jag fryser. Där fick jag för att jag ville att eländet skulle bryta ut.

Jag har därför ägnat mig åt att mestaldes ligga raklång på bäddsoffan och tittat på tv eller film. Något annat tänker jag inte göra heller förrän jag kan svälja utan att hoppa högt. Jag har ställt in dagens terapi och förbereder kroppen på en stilla tillvaron i bädden även den här vackra, soliga, dagen.

Banne mig!

2 tankar på “Ångrar mig”

  1. VA, har ni sol i Borås?!
    Här i Göteborg är det gråmulet och småregnar. Ja jag vet inte vilket som är värst; att ha en förkylning som aldrig riktigt bryter ut eller en förkylning som bryter ut……lika pissigt vilket som:( Krya-på-dig-kramar skickar jag iaf!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.