Annons, vi söker en begagnad billig laptop.

Vi tar det igen, för säkerhetsskull.

Vi söker en billig laptop att ha som andradator.

Vi behöver ha en laptop till, en liten en som man kunde ta med sig ut i naturen och sätta sig och skriva på just där. Den vi har just nu är en väldigt bra laptop men lite för opraktiskt att dra med sig någonstans. Plus att vi har bara en dator men är två som bloggar och tvittrar och läser nyheter. Men det kan vi aldrig göra på samma gång. 

SÅ en liten rackarns laptop vore bra. Någon som vet en bra sådan, inte för gammal, men i prisklassen högst tusen spänn. Den bör vara fullt fungerande, förutom om laddare och sådant är sönder, sådant som man lätt kan reparepa. Allt från 10″ till 15 – 17″. Helst inte större eller mindre än så. 

Den bör fungera med windows 7, men det är inget krav.

Så, finns det någon som själv har en sådant laptop att sälja, eller kanske har någon i vänskapskretsen eller arbetskamrater som har en sådan så tipsa gärna på:

adressen : jonas@wobworld.se 

 Eller: info@wobworld.se

Eller: jonascarlzon@gmail.com

Träffar: 0

7 tankar på “Annons, vi söker en begagnad billig laptop.”

 1. Jo det gör ju det. Den vi har nu är väl inte så mycket tänkt att skuttas omkring med utan mest för att vara stående men ta mindre plats än en stationär dator. Nästan lättare att flytta toan till datorn än datorn till toan :-)

 2. Oj, visste inte att det fanns så stora laptop……ja men min laptop är ju så liten och smidig så den får lätt följa med in på toa……tror morsan har en 15" och den är ju inget jag skulle dra med mig in på toa ;)

  Hoppas ni hittar en snart!
  My recent post Jag har läst så öronen blör…..

 3. Nu har vi en laptop på 18,3" och den är tung med eftersom den är rätt kraftig, Men som du säger, på dass har man sin mobil :-)

 4. Ingen laptop på dass. Men väl en mobil, en cigg och en kopp kaffe :-) Dååååå blir det resultat. Jo, 17"" är mycket. Men inte för stort för oss :-)

 5. Hur stor är laptopen ni har nu då? Undrar bara för att ni kan tänka er ända upp till 17", det låter ju gigantiskt åbäkigt att ta med sig ut, så då undrar jag hur stor den som ni har nu är eftersom den är för stor att ta med sig ut haha ;o
  Min lilla kärlek är 11.6" och det är HELT jäkla perfekt alltså!!

  Hoppas ni får napp :)
  My recent post Livet är ett lidande…..

Kommentarer är stängda.