Ännu en teaser.

Jag har två ämnen som jag tänkte avhandla.

Men jag måste tänka igenom det jag ska skriva. Jag har börjat göra så, inte bara skriva rakt ut precis vad jag känner och tänker utan först tänka, är det här bra att lägga ut? Kan det göra någon illa. Jag ska försöka hålla mig ifrån sådant.

Kanske går det.,

acdc_large zzzrockorbust_large

SÅ, ett inlägg om musikens betydelse i mitt liv, som jag skrev om i förra inlägget, och vidare en om föräldraskap som pappa till en dotter. För mig har det varit svårt att ha koll på hur man gör. Men jag jobbar på att bli bättre.

Så.

  • Musik

  • Att vara fader till en dotter.

Det kommer, jag lovar, troligen idag.

PS. Min dotter kommer få läsa igenom det jag skrivit om hennes roll i mitt liv och sina upplevelser innan jag publicerar det hela. Jag lär mig mer och mer med tiden och en sådan sak har jag kommit på är viktig.

Eder ödmjuke tjänare

  1. Bror Jonas Harald
  2. AKA, Winston O’Boogey,
  3. AKA: WoB
  4. AKA: Ärkesvin och Psykopat, stämmer nog inte, narcissist, stämmer klockrent.Tyvärr.

In my own WoBWOrld

Träffar: 0

2 tankar på “Ännu en teaser.”

  1. Just nu är det åt helvete. Jag vet, jag har fått höra några gånger att jag svär för mycket när jag skriver, men det är ju så jag pratar så jag försöker balansera det och just nu har jag inget bättre sätt att beskriva det. "Jag har det lite trassligt just nu. Attans också nu när det är så fint väder och allt." Näe, det är åt helvete. Men livet har lärt mig en väldigt viktig läxa, jag är en sådan person som alltid rester mig upp igen och även om att känns värdelöst så går det över och blir bättre.

Kommentarer är stängda.