Ännu duktigare

Dagen fortsatte i duktighetens tecken. Nu har jag varit på apoteket och fått den största lådan lälemedel jag någonsin sett förutom olika laxermedel som vi hade på jobbet. Det var en jättebox med piller jag fick. Fast det klart, jag ska äta 6 st/dag så de går ju åt en hel del. Det är de där pillren som skall trolla i skallen på mig så att jag inte blir sugen på en öl eller 15. Konstigt nog verkar de funka bra de där för jag känner ingen som helst lust att sätta mig och öppna en pilsner. Knepigt att man kan ändra kemin i skallen på det sättet och få det att funka. Knepigt helt enkelt.


Efter apoteket styrde jag kosan mot staden där jag solade i en kvart. Det var så gott så gott att ligga under de varma lysrören. På vägen hem bestämde jag att jag var tvungen att äta och varför inte då ramla in på MAX och proppa buken full med mat. Men gott var det måste jag erkänna.


Så slutligen, nu sitter jag här hos före detta frun och passar hennes små medan före detta frun själv åker och hämtar sin äldsta dotter vid Borås arena där hon arbetat med att städa loger. Vad som komma skall har jag inte den minsta lilla aning om förutom att jag tänker låna duschen här. Sen får vi väl se kan jag tro. Jag misstänker att en rapport kommer att publiceras i detta forum inom en kort framtid.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.