Ännu dumhet i fyllan

Tänk vilka dunderidéer man får när man är lite tankad. Förra gången jag rullade hatt med Polare C och Polare S kom jag och Polare C på när vi satt i bastun och skålade gutår att vi skulle ta på oss våra tröjor, strumpor och inget mer för att knata över gatan till grannen och låna en kopp socker. Sagt och gjort. Vi tog på oss våra tröjor och traskade över gatan till sagda granne. Gudskelov (tycker jag nu) så öppnade ingen dörren när vi ringde på.


 


Så, glada och pigga så gick vi tillbaka till Polare S hus där vi tog av oss våra tröjor för att återgå till gatan där vi ställde oss, nakna såsom gud skapade oss och pratade som om allt vore normalt. Det hela föreföll oss hysteriskt roligt vid tillfället. Nu är jag mer tveksam till det hela. Det kunde lätt slutat i arresten det hela är jag rädd för. Men just då så tyckte vi att vi var geniala.


 


Det är nog bra att jag tar en torr period ett tag framåt nu. På en 30-40 år sådär. Så jag hinner mogna lite.

2 tankar på “Ännu dumhet i fyllan”

  1. Det finns tydligen bildbevis…

    På vårt oerhört mogna beteende granne B. mittemot var flink i fingrarna och han hann ta ett gäng bilder… IIK! Måste varit en vacker syn! usha… men skoj var det :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.