Ännu en fredag.

Det pratas om storm minsan. Så spännande. Jag tillhör dem som är faschinerade av naturens kraft. Ett riktigt åskväder eller en redig storm piggar upp. Givetvis under förutsättning av att man sitter inne i trygghet och ännu mer givetvis att ingen blir skadad. Men jag ser fram mot morgondagen. Som tur är så bor jag ju i stan så jag slipper alla de där elavbrotten som plågar folk på landsbygden med.

Men jag kommer ihåg när det stormade 1999 och jag bodde i ett hus långt ut på landet och ström och telefon lade av. Det tog två dygn innan allt funkade igen och jag som är stadsunge var helt paff över att det kunde ta så lång tid att fixa tillbaka allt igen.

Men, än så länge är det lugnt och jag är i farten minsan. Tvättar äntligen den där jättetvätten som har legat och osat i en hög sedan flera veckor. Det var dags för nu har jag inga rena kläder kvar.

Igår var väl ingen höjdar dag precis, mycket ångest var det. Men än så länge känner jag mig relativt ok, får hoppas att det håller i sig i alla fall ett tag.

Så. Det är bara att köra på och se glad ut. Det är fredag för tusan.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.