Ännu en vecka

Ännu en måndag sveper ner oss. Helgens nöjen och lekar är över och det är dags att ta tag i saker och ting igen. Själv har jag lite småpyssel att dona med. Ska alldeles strax hem till min ömma moders lägenhet för vara med när de istallerar trygghetslarmet. Tänk, det där gjorde jag själv en gång i tiden när jag arbetade i larmpatrullen på Sjöbo kommundel. Det var itder då. Givetvis hade vi det alldeles för bra så arbetsuppgiftna lades på hemtjänsten i stället. Men roligt hade vi, då på det glada 90-talet.


I morgon skall jag hämta mitt pass och åka och köpa terminskort på Friskis och svettis. Så är det gjort. Både före detta frun och mina stora barns moder ska ut på äventyr i världen så dem kan jag inte umgås med så jag får hitta på något roligt själv. Mina stora barns moder skall till Polen med jobbet, de åkte i morse så jag har blivit förärad en nyckel så att jag kan titta till våra små ättelägg lite så att de inte vänder upp och ner på lägenheten medan deras uppfostrare firar runt i Warsava.


Före detta frun skall ju även hon åka bort och kommer inte hem förrän på onsdag. Hon ska låna med sig min dator på resan så jag får lite datorfrossa redan nu. Men kanske ´kan jag hoppas på att före detta fruns äldsta dotter är hemma så att jag kan åka hit och låna den här datorn lite. Helt utan dator kan jag ju inte vara. Det vore ju livsfarligt ju :-)


Nä. Lite mera kaffe sen ska jag sätta mig på knarren och åka till min ömma moders lägenhet. De skulle komma vid 14 tiden så det gäller att sätta lite fart. För en gång skull.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.