Äntligen fredag

Fredag. Så skönt. Jag vaknade lite lagom seg när larmet tjät från datorn klockan 8 men jag låg kvar till 10 över. Chips, min ena katt, låg så gott på min arm att jag inte hade hjärta att resa mig upp. Men när jag väl kom upp så dracka jag två koppar värmekaffe och sedan var det dags att åka till Friskis med före detta frun. På vägen använde jag mig av min nya leksak, GPS:en. Det var precis hur roligt som helst att leka med den. ”800 m sväng höger”. Ahhh vad skoj.


Det blev ett lättpass på gymmet idag. Både jag och före detta frun kände att det får vara någon måtta på hur mycket man tar i. Men däremot trampade jag 10 minuter mer på gåbandet än jag gjort tidigare. Traskade i 25 minuter mot de 15 jag brukar ta. Och lite snabbare knatade jag på med. Så det går frammåt.


Nu ska jag bara duscha sedan så skall jag åka och klippa mig. Det finns visst en frisör som tar drop in kunder på Coop forum. Passar bra för då kan de små barnen följa med och före detta frun kan knata omkring och titta på saker medan jag blir snygg på skallen.


Så, hopp in i duschen bara.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.