Ärlighet är en sak, respektlöshet en helt annan.

Tänk, ibland önskar jag att jag inte vore så rak och ärlig och hade lite mer av diplomat i mig.

Men tycker jag något så måste det ramla ur käften eller genom tangenterna och ibland slinter det i mina formuleringar. Ärlighet är en sak, respektlöshet en helt annan.

Så, man ska ju försöka växa som människa, får helt enkelt jobba på det där. Det jag skriver och det jag säger är alltid (hmmm, oftast nästan alltid) väl genomtänkt. Det går ju en och annan tanke genom skallen när man är knas, men en verbal och retorisk person som mig borde veta bättre än att efter att det den kommit fram till måste pladdras ut och dessutom på ett väldigt hårt sätt.

Jag jobbar på det, jag lovar.


 

Här under har ni, som av ingen som helst anledning bilder från det Borås och Viskafors jag älskar. Det är min värld sedan jag föddes och här känner jag mig trygg.

 

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.