(As Long As They’ve Got) Cigarettes In Hell

2 Cigarette of the east-german brand f6
Image via Wikipedia

Det värker in i mig. Vetskapen om att jag fastnat. Stelnat. Slutat finna nya vägar och nya intryck. Allt blir bara samma samma. Samma skivor, samma filmer, samma tv-program och samma känslor. Det enda jag ibland ändrar på är cigarettmärke, men va fan, något måste man väl unna sig?

Det är inte riktigt rolig det där, när nyfikenheten ersätts av trygghetsnarkomani. På något sätt är det som att ta farväl till en del av livet. Jag har slutat leta även fast jag inte funnit allt jag behöver. Jag orkar bara inte. Vill bara inte, ta in mer. Dricker mitt kaffe med mjölk, borstar tänderna med samma tandkräm som alltid och beställer samma pizza när jag väl unnar mig det. Enda skillnaden är att jag oftast inte vaknar bakfull nu för tiden. Men allt kan ändras på en sekund.

Ibland tänker jag att jag ska sluta röka. Men vad faen ska jag göra då istället?

Spend you days just walking and shopping
Depending on how much you’re luck is in
Spend the night-life table-hopping
And trying to keep that bag of bones in trim

I don’t mind not being immortal
’Cos it ain’t all that as far as I can tell
I don’t mind not going to heaven
As long as they’ve got cigarettes
As long as they’ve got cigarettes in hell

And by the time we start getting used to it
The dope that’s forming on the windowsill
Now we know we’ve got ourselves into
The cage that keeps the mice on the treadmill

I don’t mind not being immortal
’Cos it ain’t all that as far as I can tell
I don’t mind not going to heaven
As long as they’ve got cigarettes
As long as they’ve got cigarettes in hell

I don’t mind not being immortal
Because it ain’t all that as far as I can tell
I don’t mind not going to heaven
As long as they’ve got cigarettes
As long as they’ve got cigarettes in hell

httpv://www.youtube.com/watch?v=JmOfEYBIuKQ

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.