As tears go by.

Im free to do what I want any old time
Im free to do what I want any old time

Det blir så.  Jag vet inte, men allt jag gör blir lika suddigt i konturerna. Lika snett. She loves you … Det kunde gått snett. Alla tankar, alla känslor, kunde ramlat i diket. Men jag håller mig där jag är. Inget når mig, inte på riktigt. Jag är över allt som ser snett ut. Yeah yeah yeah.

Du ser. Det funkar. Jag behöver bara rabbla låttexter. Hålla mig till Lennon. Slira förbi vägen Stones och åka tillbaka till den breda vägen.

Elvis är Gud, Lennon hans enfödde son. Jag ser alla anikten flimmra förbi. Men jag orkar inte bry mig. Min son, min dotter, mina minnen och mina känslor. Hur ska jag våga?

Blues.

Vi har en tavla på väggen, ovanför soffan. Lennon och de andra. De är bara bifigurer. Han är lika arg som mig. Lika svartsjuk. Lika ledsen och lika ensam. Allt det där jag behöver för att känna mig vara nära. Helvete. Han var … det där.

Min gitarr står i sitt ställ. Jag försöker ta fram den, men det blir bara pling polonk. Inget att spara, inget att lyssna till. Bara spridda ord. Spridda känslor. Det jag vill säga, men jag vågar inte, även fast jag vågar allt i hela världen.

jag som så gärna vill synas är ibland osynlig.

Kan det vara så att det är sanningen?

Träffar: 1