Att dricka vatten och blunda.

11:46:47


Jag vill inte, men kräks ändå. Men det finns inget som kan komma upp, inte ens galla. Det blir bara ljud utan annan effekt. Jag försöker att kräkas ljudlöst eftersom hon har kräkfobi men det går inte att göra så. Jag tänker att jag nog borde äta något eller i alla fall dricka vatten. Så jag stapplar in i köket när allt är klart. Dricker glas efter glas med kallt vatten. Huvudet värker, en dunkande puls djupt inne inunder hjärnans alla veck. Jag skakar och famlar efter glaset med vatten som jag just ställt ifrån mig på diskbänken, dricker vatten igen. Slukar vatten.

Jag vet inte hur jag ska klara mig igenom dagen. Jag har ärligt talat ingen lust att göra det heller. Jag tror att jag förvandlar dagen till natt med början strax. Lägger mig i sovrummet och låtsas att världen inte finns, ingen kvinna, ingen hund, ingen katt, inget ljus. Bara lugnande mörker och broms på de skenande känslorna.

Livet håller på att bli olidligt. Jag är utförsäkrad och ingen vill ha mig. Inte ens jag själv vill veta av mig. Jag är mest i vägen för allt och alla.

Natt, ge mig natt.

Meditera

Träffar: 0

6 tankar på “Att dricka vatten och blunda.”

  1. Jag hade varit beredd på att svälja cyanid för att få lite ro, men nu löste det ju sig med hjälp av en god människa.

  2. Bomba dig med vad?? Men vad som helst, bara du snart kommer tillbaka…
    Jag älskar dig och det gör ont att se dig sån här… <3

  3. Sant så sant. Men jag klurar lite på om jag ska bomba mig själv i några dagar. Men då har du ju fullt upp med allt här som ska göras. Dessutom en värdelös gubbe som ligger och fiser under täcket och tycker synd om sig själv. Känns sådär kan jag tycka.

  4. Nej, men det kan ju vara så att det är bättre nu än då. Jag tycker du ska överväga det i alla fall… Du måste ha mediciner, det går inte att komma ifrån…

  5. Sant. Mycket sant. Men jag tror nog jag skulle må ännu sämre då. Min erfarenhet av det där är ju inget vidare om man säger.
    '

  6. Jag tycker att du får överväga en inläggning om det ska vara så här, då får du i alla fall mediciner och du slipper tänka på något annat än dig själv!!

Kommentarer är stängda.