Att kasta sig rakt ut i det okända. Bror föreläser.

Wobworld tar ett steg till.

Jag planerar fila till en föreläsning kring mitt liv, mina sjukdomar, mitt alkoholmissbruk och hur mitt liv blivit så förändrat sedan jag var enhetschef på ett äldreboende, utbildad sjuksköterska och livet var på väg upp, det var många mörka år men nu är jag på andra sidan.

Så jag tänker givetvis ta upp vägen från misär till en relativt lycklig tillvaro.

Men jag är tacksam för frågor. Jag kan kanske inte svara på alla, men maila gärna frågor till mig till: info@wobworld.se så ska jag lägga in dem i frågelistan. Tacksam även för idéer om upplägg, tidsåtgång, just nu planerar jag för två timmar med en fika emellan och sedan öppen frågestund. Jag är tacksam för all hjälp jag kan få!

Såhär i början är det bara aktuellt att jag håller mig till området runt Borås eftersom jag inte har tillgång till bil. Allt är gratis, förutom en kopp kaffe. 

Jag går att boka från och med slutet av november.

, Att kasta sig rakt ut i det okända. Bror föreläser., WoBWorld

, Att kasta sig rakt ut i det okända. Bror föreläser., WoBWorld

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: